CHOKO Madsen
Kender du CHOKO Madsen? Chokoladeelskerens bedste ven.
Trøffel, romkugle… Kært barn har mange navne, men CHOKO Madsen er i en klasse helt for sig selv og har en fast plads i vores sortiment af traditionsrige danske kager. Den er lavet på friskbagt chokoladekage, der tilsættes hjemmelavet hindbærmarmelade og sirup samt lidt rom som derefter æltes til en lækker, velsmagende og blød chokolademasse. CHOKO Madsens ydre er ligesom dens indre et chokoladeeventyr – et tykt lag tempereret Valrhona chokolade, som altid sikrer et lækkert, sprødt knæk.
Hvorfor Valrhona?
Valrhona er det ypperste indenfor chokoladeverdenen. Chokoladen er fremstillet på omhyggeligt udvalgte råvarer og lavet med omtanke for alle leddene i produktionen, lige fra kakaobønne-sorten, til klimaet og kakaobønderne, der dyrker de lækre kakaobønner.